top of page
922A3178.JPG

FRAMTIDSGALAN

EN STJÄRNSPÄCKAD GALA FÖR ATT LYFTA HJÄLTAR SOM ÅSTADKOMMIT EXTRAORDINÄRA INSATSER FÖR MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLE

Framtidsgalan2023 (5).jpg
FV.bg.rutapng.png

 FRAMTIDSGALAN 2023

Sedan 2015 anordnar vi årets mest inspirerande dag – Framtidsgalan! Det är en dag då vi tillsammans hyllar personer inom offentlig sektor som gör skillnad för människor varje dag, ofta långt utanför sin arbetsbeskrivning. Under galan får vi lyssna på inspirerande talare som efterföljs av prisutdelning inom flera prestigefulla kategorier.

En dag av gemenskap, stolthet och inspiration utlovas! 

I år anordnades galan tillsammans med våra fantastiska kategoriägare Sigtuna Kommun, Stockholm Stad och Actea Consulting. 

FV.bg.rutapng.png

FRAMTIDSGALAN 29 MAJ 2023

I år gick Framtidsgalan av stapeln den 29 maj på anrika Ordenshuset i Stockholm, och anordnades både som ett fysiskt och digitalt evenemang, för att fler skulla kunna ta del av galan.

 

Framtidsgalan är en dag av kunskap och inspiration - både från kända talare men även utifrån de fantastiska prestationer som lyfs upp från offentliga verksamheter rumtom i hela Sverige. Tanken är att ni ska lämna galan fyllda av energi, inspiration och ideér som ni kan ta med er till er verksamhet för att förvalta och utveckla framåt. Kanske är det ni som tar emot ett pris nästa år? 

 

Det blev även i år en dag full av kunskap, inspiration, underhållning och prisutdelningar! Vi fick lyssna på fantastiska föreläsningar av bland annat Elaine Eksvärd och Pär Lager och fem priser delades ut av våra kategoriägare, till lyckliga och rörda vinnare. TACK alla ni som gjorde dagen möjlig! 

lFV.inje.png
fg22 årets ledare png.png
fg22 årets insats png.png
fg22 årets hjälte png.png
fg22 årets team png.png
lFV.inje.png

ÅRETS PRISKATEGORIER 2023

Logo_Stockholm_genomskinlig.png
logo actea PNG.png
sigtuna png.png
FV.logo.transp.vit.png

UR TALARPROGRAMMET DEN 29 MAJ 2023

perlager.jpg

PÄR LAGER  

Pär Lager är författaren bakom Årets HR-bok 2022: Uppskill och Reskill. Hur gör vi lärande till en självklar del av vardagen på jobbet – och av livet i stort? Pär ger er en strategi i fem steg för hur man skapar en kultur av lärande.

ELEINE1.jpg

ELAINE EKSVÄRD
 

Elaine Eksvärd är en av landets mest efterfrågade retoriker och föreläsare. Vad ger och tar kraft i ditt liv? Att veta vilka ordval som ger eller tar energi är inte alltid lätt. Men idag tar Elaine med oss på en retorikresa där vi får både förståelse för ordets makt och verktyg för kommunikation som ger kraft. 

mats3.PNG

MATS WERNHEIM

Mats Wernheim är grundare till bland annat Jobbfestivalen med temat Mångfald och Inkludering, På Framtidsgalan talar Mats om just detta och hur man kan minska risken för diskriminering i arbetslivet.

lFV.inje.png
Vinnare5.jpg
FV.bg.rutapng.png

BLI KATEGORIÄGARE 2024!

Alla hjältar förtjänar uppmärksamhet och som kategoriägare på Framtidsgalan får ni chans att lyfta upp goda exempel på arbetsinsatser och värderingar som är viktiga för er. Och inte minst möjligheten att inspirera andra att jobba hos eller i offentlig sektor i stort. Galan är ett fantastiskt tillfälle att bidra till att öka hyllningen till de som arbetar inom offentlig sektor och positionera er organisation och era värderingar på arbetsmarknaden. Att dessutom få bjuda anställda på fest, inspiration och kompetensutveckling är väl helt fantastiskt?

SOM KATEGORIÄGARE FÅR NI

- Bestämma kategori och kriterier

- Kategoriägarfilm

- Godkänna finalister, utse vinnare och jurygrupp

- Dela ut pris

- Marknadsföring och pressrelase

- Digital monter och branding i den digitala galan
- Möjlighet att hålla tal på Framtidsgalan

- 5 fysiska biljetter till Framtidsgalan i Stockholm, inkl. middag och dryck.

Visst låter det intressant? 

Kontakta veronica.fasth@framtidsverket.com så berättar vi mer. 

- Att jobba med Framtidsgalan är något av det roligaste vi gör varje år. Det är både kul och viktigt att få vara med och lyfta fram prestationer inom offentlig sektor för att belysa det otroligt viktiga arbete som görs runt om i Sverige varje dag.

Joakim Råberg, HR-chef på Sigtuna kommun som återigen utser Årets Team.  

KOLLEGOR HYLLAR VARANDRA

 

 

Tillsammans lyfter vi vardagshjältar inom offentlig sektor!

 

På Framtidsgalan har vi i sex års tid hyllat personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst. Känner du en person som alltid ger sitt allra bästa och inspirerar sina kollegor eller kanske en person vågar tänka nytt? En god ledare eller kanske en arbetsgrupp som verkligen lyfter varandra? Håll utkik efter nästa års gala och nominera dina förebilder till våra priskategorier!

 

lFV.inje.png
Nomineringa
bottom of page