top of page
922A3178.JPG

FRAMTIDSGALAN

EN STJÄRNSPÄCKAD GALA FÖR ATT LYFTA INDIVIDER & ORGANISATIONER SOM ÅSTADKOMMIT EXTRAORDINÄRA INSATSER FÖR MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLE

922A3130.JPG
FV.bg.rutapng.png

 FRAMTIDSGALAN 2024

Sedan 2015 anordnar vi årets mest inspirerande dag – Framtidsgalan!

Framtidsgalan är en gala då vi tillsammans hyllar personer inom offentlig sektor som gör skillnad för människor varje dag, ofta långt utanför sin egen arbetsbeskrivning. I år tar vi galan till nya höjder genom att introducera en rad nya kategorier, vilket gör det möjligt för oss att lyfta fram hela organisationer som utmärker sig inom den offentliga sektorn och som vi vill uppmärksamma som förebilder.

En dag av gemenskap, stolthet och inspiration utlovas!

FV.bg.rutapng.png

FRAMTIDSGALAN 6 NOVEMEBER 2024

I år går Framtidsgalan av stapeln den 6 november på Hamburger Börs i Stockholm. Tillsammans lyfter vi upp uppvardagshjältar och betydelsefulla insatser, och belyser det engagemang och den positiva kraft som finns inom offentlig sektor över hela Sverige!

Under galan får vi lyssna på inspirerande talare som efterföljs av prisutdelning inom våra prestigefulla priskategorier. Framtidsgalan är en dag av kunskap och inspiration - både från kända talare men även utifrån de fantastiska prestationer som lyfs upp från offentliga verksamheter rumtom i hela Sverige. Tanken är att ni ska lämna galan fyllda av energi, inspiration och ideér som ni kan ta med er till er verksamhet för att förvalta och utveckla framåt. 

Missa inte att nominera individer och organisationer i din närhet. I år har vi uppemot 20 spännande priskategorier att nominera till. Sprid ordet och var med och hylla vardagshjältar i din organisation! 

Nomineringa
lFV.inje.png

KOLLEGOR HYLLAR VARANDRA

 

 

Tillsammans lyfter vi vardagshjältar inom offentlig sektor!

 

På Framtidsgalan har vi i sex års tid hyllat personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst. Känner du en person som alltid ger sitt allra bästa och inspirerar sina kollegor eller kanske en person vågar tänka nytt? En god ledare eller kanske en arbetsgrupp som verkligen lyfter varandra? Håll utkik efter nästa års gala och nominera dina förebilder till våra priskategorier!

 

lFV.inje.png

KONTAKT

Välkommen att kontakta oss

 

_DSC8315_low_edited.jpg
_DSC8339_low.jpg

DEJAN SMILJANIC
Projektledare, Framtidsgalan 2024

dejan@framtidsverket.com, 070 677 5076

 

ANNELIE SMILJANIC
Projektledare, Framtidsgalan 2024

annelie@framtidsverket.com, 0709- 61 00 11

 

lFV.inje.png

BESTÄLL MER INFO

 

 

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

 

lFV.inje.png

Framtidsgalan 2024

Beställ mer info nedan

Tack för visat intresse, vi hör av oss inom kort!

Kontakt Framtidsgalan 2024
bottom of page