Integritetspolicy

Framtidsverket AB behandlar personuppgifter. Vi är angelägna om att de personuppgifter vi samlar in lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med GDPR.

 

De personuppgifter som Framtidsverket samlar in är som regel från offentligt tillgängliga källor och handlar om grundläggande information såsom namn, kontaktuppgifter och information om arbetsplats, position och fakturaadress. Vi registrerar och behandlar inte känsliga uppgifter.

 

I samband med event kan vi komma att spela in eller fotografera. Framtidsverket kommer att meddela i förväg om sådan upptagning eller fotografering sker. Vi publicerar inte bilder, ljud- och filmupptagningar där individer har en framträdande roll utan samtycke.

Vid besök på Framtidsverkets webbplats samlas viss information automatiskt in, t.ex. IP-adress, webbläsare och vilka sidor som besökts. Det hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med vår webbplats och gör att vi kan förbättra våra tjänster. Genom att använda Framtidsverkets webbplats samtycker besökare till att denna information samlas in.

 

På Framtidsverkets webbplats används cookies för att kunna anpassa våra tjänster och optimera användarupplevelsen. Cookies är en liten textfil som sparas på besökarens dator. Besökaren kan när som helst ändra i inställningarna för cookies men webbplatsens funktionalitet kan då inte garanteras. När besökaren går in på Framtidsverkets webbplats ges direkt en möjlighet att godkänna vårt användande av cookies.  

Framtidsverket behandlar personuppgifter t.ex. för följande ändamål: att fullgöra beställningar av tjänster, möjliggöra god kundservice, hantera events, samt utskick av nyhetsbrev och information om Framtidsverkets verksamhet och events.

I och med att du lämnar uppgifter till Framtidsverket ger du din tillåtelse till att Framtidsverket registrerar och lagrar uppgifterna. Du har alltid möjlighet att tacka nej till sådan behandling eller att säga upp det när som helst. Framtidsverket sparar personuppgifter så länge som dessa uppgifter behövs för det ändamålet de samlades in för eller för att uppfylla krav enligt lag.

Personuppgifter kan komma att överföras till leverantörer som tillhandahåller IT-system, hjälper till med utskick av nyhetsbrev och annan kommunikation. Framtidsverket ser alltid till att sådan överföring sker säkert och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.

 

Vid frågor kontakta info@framtidsverket.com

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Majblomman vit bakgrund.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se