top of page
fg_transparent bkg_png.png

NOMINERING TILL FRAMTIDSGALAN 2023
ÄR NU STÄNGD

Vi vill tacka alla som har nominerat sina favoriter till våra priskategorier i årets gala. Vi har fått in många inspirerande berättelser om era erfarenheter och bedrifter där ute.
 

Nu börjar vi bearbeta de nomineringarna som kommit in och ser fram emot att få presentera vinnaren med spänning!
 

Vi lyfter personer inom offentlig sektor!


På Framtidsgalan har vi i sex års tid lyft personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst. Känner du en person som alltid ger sitt allra bästa och inspirerar sina kollegor eller kanske en person vågar tänka nytt? En god ledare eller kanske en arbetsgrupp som verkligen lyfter varandra? Nedan kan du läsa mer om varje kategori. 

Hur nominerar jag till nästa Framtidsgalan?
Denna sida kommer uppdateras inför nästa event. Då kommer finnas möjlighet att nominera dina förebilder inom offentlig sektor. 

NOMINERINGSPROCESSEN I KORTHET

Nominera någon i din organisation, en vän eller någon annan i din närhet som du tycker förtjänar att lyftas! Framtidsgalan är en helt unik chans att kunna lyfta alla de personer som varje dag gör skillnad för samhället, så missa inte chansen att nominera någon redan idag!

Nomineringsprocessen är förlängd på grund av att Framtidsgalan flyttats fram till våren 2023

2022  |  Nomineringar startar
1 mars 2023  |  Nomineringen stänger

Mars 2023  |  Nominerade får besked om huruvida de gått vidare
April 2023  |  Jurygruppsmöten där vinnaren bestäms
29 maj 2023  |  Framtidsgalan går av stapeln och vinnarna presenteras


 

Vill du veta mer?
Om du har några frågor eller vill veta mer om nomineringen är du välkommen att kontakta Lina Högemark på lina.hogemark@framtidsverket.com

KATEGORIÄGARPARTNERS 2023

Logo_Stockholm_genomskinlig.png
sigtuna png.png
logo actea PNG.png

ÅRETS HJÄLTE

Definitionen av en hjälte är någon som gjort en tapper eller avgörande insats under svåra omständigheter. Dag ut och dag arbetar många inom offentlig sektor med livsavgörande uppgifter för medmänniskor i Sverige – något som inte minst märks under kriser så som Covid-19-pandemin eller när flyktingströmmar kommer från humanitära katastrofområden. Årets Hjälte är en person som aktivt sökt lösningar i svåra situationer och lyft andra i arbetet för samhället och för individen. Det är en modig person som i sin övertygelse har stått för stabilitet, positivitet och medmänsklighet.


 
Kriterier för att kunna bli nominerad:

Arbetar i offentlig sektor, alternativt har gjort något positivt för offentlig sektor. 



Kategoriägare: 

logo_transp.png

ÅRETS LEDARE

Årets Ledare är en person som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets Ledare är handlingskraftig, modig, målmedveten och en förebild i sin organisation. Årets ledare har bidragit till att lösa problem och möta utmaningar på ett innovativt och inspirerande sätt samt varit uthållig och stabil i sitt ledarskap. 
 
Kriterier för att kunna bli nominerad:
Arbetar i offentlig sektor 



Kategoriägare: 

 

ÅRETS TEAM

Årets Team har med gott samarbete och gemensam kraft bidragit till synbara goda resultat för verksamheten. I Årets Team har varje person använt sin unika kompetens och personlighet på ett sätt som bidragit till helheten och gruppens framgång.
 
Kriterier för att kunna bli nominerad:
Teamet består av 3-7 personer och arbetar i offentlig sektor 



Kategoriägare: 

 

sigtuna png.png

ÅRETS INSATS

Årets insats går till en person som genom en särskild insats i sin organisation har bidragit till en positiv utveckling i samhället eller för en medmänniska. 

Kriterier för att kunna bli nominerad:
Arbetar i offentlig sektor 

Kategoriägare: 

ActeaLogo_vit-1.png
bottom of page