NOMINERINGEN ÄR STÄNGD!

Vi lyfter personer inom offentlig sektor!

På Framtidsgalan har vi i fem års tid lyft personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst. Känner du en person som alltid ger sitt allra bästa och inspirerar sina kollegor eller kanske en person vågar tänka nytt? En god ledare eller kanske en arbetsgrupp som verkligen lyfter varandra? Nedan kan du läsa mer om varje kategori. 

Nyhet: Ny kategori utan kriterier

I år lanserar vi en ny kategori, Årets Hjälte. Till denna kategori kan du nominera vem som helst som du tycker har gjort något bra. Det kan vara allt från din granne, ett företag eller en vän som gjort betydelsefull skillnad under 2020.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor eller vill veta mer om nomineringen är du välkommen att kontakta Klara Blomqvist på 070 275 59 66 eller klara.blomqvist@framtidsverket.com

HÅLLTIDER 2020

Nomineringen stänger 30 september. Nominera någon i din organisation, en vän eller någon annan i din närhet som du tycker förtjänar att lyftas! Framtidsgalan är en helt unik chans att kunna lyfta alla de personer som varje dag gör skillnad för samhället, så missa inte chansen att nominera någon redan idag!

Nomineringsprocessen

30 september  |  Nomineringen stänger

Oktober  |  Nominerade får besked om huruvida de gått vidare

Oktober  |  Jurygruppsmöten där vinnaren bestäms

16 november  |  Framtidsgalan går av stapeln på Berns i Stockholm och vinnarna presenteras

ÅRETS LEDARE

Årets Ledare är en person som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets Ledare är handlingskraftig, modig, målmedveten och en förebild i sin organisation. Årets ledare har bidragit till att lösa problem och möta utmaningar på ett innovativt och inspirerande sätt samt varit uthållig och stabil i sitt ledarskap. 

 

Kriterier för att kunna bli nominerad:
Arbetar i offentlig sektor 

Kategoriägare 2020: 

ÅRETS INSPIRATÖR

Årets Inspiratör har med sin personlighet inspirerat till och bidragit med god energi på sin arbetsplats. Årets Inspiratör skapar en trivsam arbetsplats både genom sin engagerande personlighet men även genom sitt mod och med sin sakkunskap.

 

Kriterier för att kunna bli nominerad:
Arbetar i offentlig sektor 

Kategoriägare: 

ÅRETS INSATS

Årets insats går till en person som genom en särskild insats i sin organisation har bidragit till en positiv utveckling i samhället eller för en medmänniska. 

Kriterier för att kunna bli nominerad:
Arbetar i offentlig sektor 

Kategoriägare: 

ÅRETS TEAM

Årets Team har med gott samarbete och gemensam kraft bidragit till synbara goda resultat för verksamheten. I Årets Team har varje person använt sin unika kompetens och personlighet på ett sätt som bidragit till helheten och gruppens framgång.

 

Kriterier för att kunna bli nominerad:
Teamet består av 3-7 personer och arbetar i offentlig sektor 

Kategoriägare: 

SIGTUNA_logo_stÜ_VIT.png

ÅRETS HJÄLTE

Årets Hjälte har gjort något extraordinärt för en medmänniska, grupp eller samhället under 2020. Årets Hjälte kan vara en person, en grupp eller en hel organisation. Det kan vara allt från din granne, ett företag eller en vän som har gjort betydelsefull skillnad för andra.

Kategoriägare: 

logo_vit.png