top of page
Group Discussion
Om ss

Framtidsverket arbetar sedan 2012 tillsammans med offentlig sektor och samhällsaktörer som vill tänka nytt kring rekrytering, kompetensförsörjning och arbetsgivarvarumärke på ett framgångsrikt sätt.

Vi anordnar Sveriges största mässor och event för offentlig sektor med kompetensförsörjning, nyskapande och hållbarhet som budord.

 

En gång per år håller vi också Framtidsgalan, där vi hyllar extraordinära insatser inom offentlig sektor med en heldag av kompetensutveckling, inspiration och prisutdelningar.  


Vi är också en brygga mellan studenter och arbetsliv där vi hjälper offentlig sektor i hela Sverige att rekrytera och knyta kontakt med framtidens medarbetare. Genom stora digitala mässor, event och insatser bygger vi tillsammans med Sveriges offentliga sektor starka och attraktiva arbetsgivarvarumärken.

Tillsammans kompetenssäkrar vi Sverige!

lFV.inje.png

OM OSS

FV.bg.rutapng.png

VÅR HISTORIA

Offentlig sektor står inför stora utmaningar gällande kompetensförsörjningen då det fram till 2026 ska rekryteras in över en halv miljon medarbetare. För att lyckas med denna viktiga uppgift som berör hela Sveriges välfärd måste offentliga aktörer stärka sitt arbetsgivarvarumärke för att attrahera och behålla medarbetare. Utifrån denna utmaning skapades Framtidsverket år 2012 i samarbete med fyra kommundirektörer – som en gemensam satsning för att lyckas med detta viktiga uppdrag. Att säkra kompetensförsörjningen av Sverige. Sedan 2021 ägs Framtidsverket av Virtual Days. Men Framtidsverkets vision och syfte består. Framtidsverket ska fortsätta att stärka offentlig sektor och få fler unga att välja en karriär inom det offentliga. Virtual Days vision är att hjälpa organisationer att ställa om digitalt, främst för miljö och klimatets skull, men även för att kunna inkludera fler, nå fler och kunna påverka mer. Vi är övertygande om att det är en perfekt matchning, för att kunna jobba vidare med Framtidsverket vision, att locka fler unga till offentlig sektor, öka er attraktionskraft och stärka era organisationer.

FRAMTIDSVERKET + VIRTUAL DAYS

virtualdays side text black .png

VI PÅ FRAMTIDSVERKET

lFV.inje.png
Screenshot 2021-12-19 at 16.48.30.png

Lina Högemark

VD, Framtidsverket

lina.hogemark@framtidsverket.com

Tel: 073-693 09 73

mattias3.jpg

VD, Virtual Days 

mattias@virtualdays.com

Tel: 070-753 74 59

Mattias Säker

_DSC8315_low_edited.jpg

Dejan Smiljanic

_DSC8339_low.jpg

Annelie Smiljanic

Bjorn-Strand-foto-2021.jpg

Björn Strand

Projektägare Pensionsmässan
 

bjorn@pensionsmassan.se

Tel: 070-849 49 21

mats.png

Projektledare Pensionsmässan

mats@pensionsmassan.se

Tel: 072-403 96 24

Mats Evergren

1682257828021.jpg

Benjamin Shams

Projektledare & Marknadsförare 
 Virtual Career Days

benjamin@virtualdays.com

Profilbild veronica.jpg

Kundansvarig 

veronica@virtualdays.com

Tel: 073-145 87 72

Veronica Fasth

Kontakta oss

KONTAKTA OSS

500 Terry Francois Street, San Francisco, CA 94158

info@mysite.com  /  Tel. 123-456-7890

Tack för ditt meddelande, vi hör av oss inom kort!

Framtidsverket-FB-inlägg (1).jpg
FV.bg.rutapng.png

FRAMTIDSVERKET PÅ INSTAGRAM

bottom of page