Group Discussion
 

Framtidsverket arbetar sedan 2012 tillsammans med offentlig sektor och samhällsaktörer som vill tänka nytt kring rekrytering, kompetensförsörjning och arbetsgivarvarumärke på ett framgångsrikt sätt.

Vi anordnar Sveriges största mässor och event för offentlig sektor med kompetensförsörjning, nyskapande och hållbarhet som budord.

 

En gång per år håller vi också Framtidsgalan, där vi hyllar extraordinära insatser inom offentlig sektor med en heldag av kompetensutveckling, inspiration och prisutdelningar.  


Vi är också en brygga mellan studenter och arbetsliv där vi hjälper offentlig sektor i hela Sverige att rekrytera och knyta kontakt med framtidens medarbetare. Genom stora digitala mässor, event och insatser bygger vi tillsammans med Sveriges offentliga sektor starka och attraktiva arbetsgivarvarumärken.

Tillsammans kompetenssäkrar vi Sverige!

lFV.inje.png

OM OSS

FV.bg.rutapng.png

VÅR HISTORIA

Offentlig sektor står inför stora utmaningar gällande kompetensförsörjningen då det fram till 2026 ska rekryteras in över en halv miljon medarbetare. För att lyckas med denna viktiga uppgift som berör hela Sveriges välfärd måste offentliga aktörer stärka sitt arbetsgivarvarumärke för att attrahera och behålla medarbetare. Utifrån denna utmaning skapades Framtidsverket år 2012 i samarbete med fyra kommundirektörer – som en gemensam satsning för att lyckas med detta viktiga uppdrag. Att säkra kompetensförsörjningen av Sverige. Sedan 2021 ägs Framtidsverket av Lansera Virtual Events. Men Framtidsverkets vision och syfte består. Framtidsverket ska fortsätta att stärka offentlig sektor och få fler unga att välja en karriär inom det offentliga. Lanseras vision är att hjälpa organisationer att ställa om digitalt, främst för miljö och klimatets skull, men även för att kunna inkludera fler, nå fler och kunna påverka mer. Vi är övertygande om att det är en perfekt matchning, för att kunna jobba vidare med Framtidsverket vision, att locka fler unga till offentlig sektor, öka er attraktionskraft och stärka era organisationer.

FRAMTIDSVERKET + LANSERA 

VI PÅ FRAMTIDSVERKET

lFV.inje.png
 
Bjorn-Strand-foto-2021.jpg

Ordförande

björn.strand@
framtidsverket.com

Tel:  0708 49 49 21

Björn Strand

Screenshot 2021-12-19 at 16.48.11.png

Miguél Perez

Screenshot 2021-12-19 at 16.48.30.png

Lina Högemark

VD

lina.hogemark@
framtidsverket.com

Tel: 0736930973

Screenshot 2021-12-19 at 16.49.02.png

Sara Hellblom 

Försäljningschef & Kundansvarig

sara.hellblom@
framtidsverket.com

Tel: 076 641 03 55

1630012429280.jfif

Christopher Karlsson

Projektledare och marknadskoordinator

christopher.karlsson@
framtidsverket.com

FV.hexagon.icon.png

Veronica Fasth

FV.bg.rutapng.png

FRAMTIDSVERKET PÅ INSTAGRAM