top of page

Våra tjänster är skapade för att optimera ert rekryteringsarbete, bygga starka arbetsgivarevarumärken och genom digitala kanaler och event ge er möjlighet att skapa större kännedom bland framtidens medarbetare. Våra tjänster är skräddarsydda och tillgängliga för alla. Tillsammans gör vi en analys kring just era behov och vad som kan behövas för ett skapa ett starkare uttryck, en effektivare rekrytering och marknadsföring mot studenter, eller en omställning från fysiskt till digitalt.

Målet för oss på Framtidsverket är att vara en brygga mellan skola och arbetsliv, för att säkra Sveriges kompetensförsörjning, för ett bättre Sverige. Därför är våra tjänster interaktiva och skapade för att du med enkelhet ska kunna komma i kontakt med potentiella framtida medarbetare, studenter och nyexade och skapa en personlig kontakt med dessa. Tack vare vårt digitala fokus når ni fler och påverka mer.

Låter det intressant? Du kan lätt och smidigt boka ett samtal med en av våra medarbetare. Vi finns här för att svara på alla era frågor och funderingar kring employer branding, rekrytering och digitala events och vilka tjänster som kan stötta just er verksamhet.   

Chatta gärna med oss här på hemsidan eller skicka in ett kontakt formulär här!

lFV.inje.png

VÅRA TJÄNSTER GÖR SKILLNAD

Student with Laptop
FV.bg.rutapng.png

UTTRYCK ONLINE FÖR BÄTTRE KOMMUNIKATION

I dagens samhälle är en närvaro online extremt viktig. Information måste finnas tillgängligt digitalt och många förväntar sig både transparens och användarvänlighet i alla interaktioner med företag på nätet. Det ska vara lätt och smidigt att komma i kontakt med rätt person och förstå vad en organisation eller företag står för och vad dess mål är. Genom en stark digital närvaro med digital marknadsföring och dialog styrker du relationen med allmänheten.

 

Alla vill digitalisera. Inte minst för att nå mål för miljö och tillgänglighet. Men få vet hur man ska gå till väga. Vi på Framtidsverket har tillsammans med Lansera blivit experter på omställningen från det fysiska till det digitala.
 

Hör av dig till oss om ni vill bolla idéer eller ha hjälp med er digitala resa!
 

lFV.inje.png

DIGITALA EVENT ELLER MILJÖER 

Utöver våra egna digitala event, erbjuder vi Lanseras virtuella plattform för att anordna alla typer av event, både hybrida och helt digitala, såsom konferenser eller mässor. Men plattformen kan användas till mycket mer än så. Den kan skräddarsys till ert digitala kontor för att samla medarbetare över hela landet, virtuella utställningar och konserter eller användas som en digital rekryteringsplattform kopplat till ert interna ATS. Möjligheterna är oändliga!

Det krävs ett starkt engagemang och passion för att få ut det absolut bästa av ett event och vi besitter båda. Vi vägleder er för att skapa användarupplevelser utöver det vanliga.

Hör av er så berättar vi mer!

Female Presenter
FV.bg.rutapng.png

Vill du komma i kontakt med oss för vidare information?

Var god kontakta oss.

 

Du kan fylla i vårat formulär för att boka ett möte eller skriva till oss här i chatten.

bottom of page