top of page
virtualdays side text black .png

Vi är experter på digitala event och i vår egenägda plattform bygger vi virtuella kopior av verkligheten –

på ett hållbart och nyskapande sätt.

 

Genom att sudda ut de fysiska avstånden och ge praktiska verktyg för arbetsgivare minskar vi klimatpåverkan samtidigt som vi knyter ihop hela Sveriges offentliga sektor med alla arbetssökande i vårt avlånga land. Alla våra event sker digitalt i vår plattform eller i hybridformat –

både på plats och digitalt. Läs mer nedan om våra digitala event och vår plattform!

lFV.inje.png

DIGITALA EVENT MED VIRTUAL DAYS

vcd_utsida.PNG
FV.bg.rutapng.png

SVERIGES STÖRSTA EVENT FÖR OFFENTLIG SEKTOR

Vi arrangerar årligen flera digitala mässor och event i vår plattform, med bland annat fokus på rekrytering och arbetsgivarvarumärke.

Några av våra mest kända event är:

Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor, som nu är en del av Virtual Career Days. I vår virtuella plattform kopplas hela Sveriges studentliv ihop med arbetsgivare inom offentlig sektor på en nivå som aldrig skett tidigare.

Framtidsgalan – en kompetensutvecklande dag fylld av hyllningar som lyfter medarbetarna och vardagshjältarna inom offentlig sektor. Kända talare tar plats på scen och priser delas ut av bland annat regioner och kommuner.

Branschdagar – heldagar med föreläsningar och rekrytering mot specifika yrkesgrupper inom offentlig sektor. Hybridevent – både på plats och digitalt eller enbart digitalt.

Släng den där gamla LED-TVn som alltid kostar extra leveranspengar varje gång en mässa ska besökas. Låt bli att beställa en ny roll-up för att ni uppdaterat den grafiska profilen sedan förra året. Ladda upp hur många videor och bilder du vill i din alldeles egna digitala monter.

"Har du någonsin försökt hålla ett samtal med någon samtidigt som tio av dina kollegor pratar med tre personer vardera? Och ni står alla precis bredvid varandra på en 2x2m yta."

 

Vi förstår att det inte lockar! Våra digitala event är inte bara pengasparande, klimatsmarta och verklighetstrogna – de har fördelar som bara det digitala har. Rekrytering förenklas med matchningssystem och detaljerad uppföljning, särskilt när flera hundra ansökningar kommer in! 

lFV.inje.png

VI TYCKER HELT ENKELT ATT DEN VIRITUELLA VERKLIGHETEN ÄR BÄTTRE

FV.bg.rutapng.png

MEN IBLAND ÄR VI I DEN RIKTIGA VÄRLDEN OCKSÅ

Fysiska event är som en grammofon. Väldigt ”1920” men trevligt vid rätt tillfälle.
 

Nu råkar vi ju faktiskt ha en LED-TV på kontoret - och den följer med på våra hybridevent så klart! De kombinerar det bästa av två världar: det sociala mötet och en god lunch eller middag på plats – och för de som vill delta digitalt bygger vi upp en kopia i vår virtuella plattform, fylld med funktioner för att ge dem en så bra virtuell upplevelse som möjligt! Föreläsningar på plats livesänds och chatten är alltid bemannad för de som tittar digitalt. Bland våra hybridevent hittar vi våra branschspecifika mingel och Framtidsgalan.

slide_6_1-1.gif

VÅR EGNA PLATTFORM –
Virtual Days

virtualdays side text black .png
lFV.inje.png

Framtidsverket är en del av Virtual Days, en virtuell event- och interaktionsplattform som möjliggör möten i skräddarsydda miljöer. Allt från små och exklusiva möten som styrelsemöten, seminarier och utbildning till större events som konferenser, mässor och konserter.

 

Men plattformen kan fungera som så mycket mer.

Som en digital kopia av ett företags fysiska lokaler, ett showroom, ett virtuell version av er hemsida eller intern HR- och rekryteringsplattform.

 

Bara fantasin sätter gränserna!

Kontakta oss på info@framtidsverket.com för mer info!

bottom of page