Konferensen för dig som arbetar med HR och kommunikation inom offentlig sektor!

16 mars 2021

Via livestream

Varmt välkommen till VMK
- vårens viktigaste dag!

 

Succén är tillbaka för åttonde året i rad, med fokus på employer branding, arbetsgivarvarumärke och endast prisbelönta talare!

Den 16 mars kommer Varumärkeskonferensen för offentlig sektor tillbaka. VMK är den självklara konferensen för dig som arbetar med HR, kommunikation eller arbetsgivarvarumärke inom kommun, region, myndighet eller offentliga företag. På konferensen får du med dig praktiska verktyg för hur ni som arbetsgivare inom offentlig sektor kan arbeta för att höja ert arbetsgivarvarumärke, öka stoltheten hos era medarbetare samt framgångsrikt effektivisera er organisation för bli en attraktiv arbetsgivare att räkna med!

 

En blandning av föreläsning och interaktivitet!

VMK genomsyras av interaktion, delaktighet och involvering och belyser viktiga ämnen så som ambassadörskap, intraprenörsskap och employer branding. Allt för att du som deltagare ska få en fullspäckad och inspirerande heldag som ger dig och din organisation de rätta verktygen för att vara en attraktiv arbetsgivare i tiden!

Vid eventuella frågor eller för hjälp med bokning är du

varmt välkommen att kontakta kristin.albinsson@framtidsverket.com

 

Program 16 mars

                   10:00-15:00

 

Christina Stielli ger dig verktygen för hur ni håller teamkänslan och motivationen uppe under pandemin

Christina har genom åren hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap kan hon ta sig an en arbetsplats utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv.

För att skapa en trevlig arbetsmiljö krävs en aktiv insats av alla medarbetare för att det ska bli riktigt bra. Christina visar hur ni rent konkret kan gå tillväga för att få en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap.

På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra genom massor av inspiration, motivation och konkreta verktyg som ökar arbetsglädjen och stärker medarbetarskapet på din arbetsplats!

Charlotta Mellander – Landets främsta expert på städer och regional utveckling

Charlotta har under många år forskat om vad som skapar en attraktiv stad och vad som får människor att vilja flytta till olika kommuner.

Under sin föreläsning kommer hon att koppla samman ekonomi, entreprenörskap och innovationer och ge er inspiration till hur ni kan arbeta för att skapa en mer attraktiv region eller kommun. 

För vad är det som påverkar val av bostadsort? Är platsen med och gör människor lyckliga? Varför kan vissa orter växa mer än andra? Vad får människor att flytta eller stanna på en plats i dagens samhälle? Dessa frågor kommer ni få besvarade under Charlottas föreläsning.

Emil Adén delar med sig om hur ni kan lyfta ert arbetsgivarvarumärke

På Trafikverket används data för att läsa av framtida behov och för att hitta de fysiska och virtuella mötesplatser där potentiella medarbetare verkar.

 

I år fick Emil Adén hederspris inom Employer Branding för det arbete han gjort och gör hos Trafikverket. Under sin föreläsning kommer att han att förklara hur de lyckats lyfta sitt arbetsgivarvarumärke genom digitala processer samt dela med sig om vad studenter och young professionals värderar och drivs av.  

Marie Lindgren om hållbarhetsarbetet på Göteborgs Energi

Göteborgs energi har de senaste åren blivit uppmärksammade för deras hållbarhetsarbete. Detta viktiga arbete har fått fler människor att associera deras varumärke i positiv anda.

 

Att arbeta hållbart är positivt på många sätt, framförallt är man med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Men man kan också genom att arbeta mer hållbart lyfta sitt arbetsgivarvarumärke och bli en mer attraktiv plats att arbeta på. 

 

Under dessa 30 minuter kommer Marie Lindgren som är ansvarig för Göteborgs energis marknadsavdelning dela med sig om hur de tänker och agerar i hållbarhetsfrågor för att hjälpa er att tillämpa detta i er organisation.

Johan Bürger Hyllienmark – Åre kommuns hemliga framgångsrecept

 

Åre kommuns befolkning fortsätter att öka varje år, trots att befolkningen i andra glesbygdskommuner minskar. Hur har de egentligen lyckats med att gå mot trenden och utvecklats till att bli en attraktiv kommun för människor att bo och

verka i?

 

Under den här föreläsningen kommer Näringslivschef Johan Bürger Hyllienmark att dela med sig av hur de arbetar för att skapa tillväxt och stärka kommunens varumärke. Att från grunden bygga upp vad en plats kan erbjuda gör det lättare att kommunicera ut budskap och kan även leda till en högre trivsel på arbetsplatser.

Fler programpunkter släpps inom kort!

 

Praktisk information

När: 16 mars 2021 kl. 10-15

Var: Via livestream

Prisinformation

I bokningen kan du välja om du vill delta fysiskt på plats eller följa konferensen via livestream. Det finns ett begränsat antal fysiska biljetter.

Pris: 5495 kr

Vid eventuella frågor eller för hjälp med bokning är du varmt välkommen att kontakta kristin.albinsson@framtidsverket.com

Information om bokning 

Alla priser är exkl. moms. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas inom samma organisation. Vi skickar faktura senast 30 dagar efter bokning. Vi reserverar oss för förändringar i programmet och möjlighet att ställa in planerad konferens.