Konferensen för dig som arbetar med HR och kommunikation inom offentlig sektor!

16 mars 2021

Bryggarsalen i Stockholm eller livestream

Varmt välkommen till VMK 2021!

 

Succén är tillbaka för åttonde året i rad, med fokus på employer branding och arbetsgivarvarumärke!

Den 16 mars kommer Varumärkeskonferensen för offentlig sektor tillbaka, för åttonde året i rad! VMK är den självklara konferensen för dig som arbetar med HR, kommunikation eller arbetsgivarvarumärke inom kommun, region, myndighet eller offentliga företag. På konferensen får du med dig praktiska verktyg för hur ni som arbetsgivare inom offentlig sektor kan arbeta för att höja ert arbetsgivarvarumärke, öka stoltheten hos era medarbetare samt framgångsrikt effektivisera er organisation för bli en attraktiv arbetsgivare att räkna med!

 

En blandning av föreläsning och interaktivitet!

VMK genomsyras av interaktion, delaktighet och involvering och belyser viktiga ämnen så som ambassadörskap, intraprenörsskap och employer branding. Allt för att du som deltagare ska få en fullspäckad och inspirerande heldag som ger dig och din organisation de rätta verktygen för att vara en attraktiv arbetsgivare i tiden!

Vid eventuella frågor eller för hjälp med bokning är du

varmt välkommen att kontakta kristin.albinsson@framtidsverket.com

 

Program 16 mars

                   10:00-15:00

 

Christina Stielli hjälper er att öka arbetsglädjen och medarbetarskapet!

Christina har genom åren hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap kan hon ta sig an en arbetsplats utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv.

För att skapa en trevlig arbetsmiljö krävs en aktiv insats av alla medarbetare för att det ska bli riktigt bra. Christina visar hur ni rent konkret kan gå tillväga för att få en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap.

På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra genom massor av inspiration, motivation och konkreta verktyg som ökar arbetsglädjen och stärker medarbetarskapet på din arbetsplats!

Charlotta Mellander – expert på städer och regional utveckling

Charlotta har under många år forskat om vad som skapar en attraktiv stad och vad som får människor att vilja flytta till olika kommuner. 

  

Under sin föreläsning kommer hon att koppla samman ekonomi, entreprenörskap och innovationer och ge er inspiration till hur ni kan arbeta för att skapa en mer attraktiv region eller kommun.  

  

För vad är det som påverkar val av bostadsort? Är platsen med och gör människor lyckliga? Varför kan vissa orter växa mer än andra? Vad får människor att flytta eller stanna på en plats i dagens samhälle? Dessa frågor kommer ni få besvarade under Charlottas föreläsning. 

Emil Adén delar med sig om hur ni kan lyfta ert arbetsgivarvarumärke 

På Trafikverket används data för att läsa av framtida behov och för att hitta de fysiska och virtuella mötesplatser där potentiella medarbetare verkar. 

 

I år fick Emil Adén hederspris inom Employer Branding för det arbete han gjort och gör hos Trafikverket. Under sin föreläsning kommer att han att förklara hur de lyckats lyfta sitt arbetsgivarvarumärke genom digitala processer samt dela med sig om vad studenter och young professionals värderar och drivs av.  

Anette Myrheim om hållbarhetsarbetet på Göteborgs Energi

Göteborgs energi har de senaste åren blivit uppmärksammade för deras hållbarhetsarbete. Detta viktiga arbete har fått fler människor att associera deras varumärke i positiv anda. 

 

Att arbeta hållbart är positivt på många sätt, framförallt är man med och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Men man kan också genom att arbeta mer hållbart lyfta sitt arbetsgivarvarumärke och bli en mer attraktiv plats att arbeta på.  

 

Under dessa 30 minuter kommer Anette Myrheim, kommunikationschef och ansvarig för Göteborgs energis varumärkesarbete dela med sig om hur de tänker och agerar i hållbarhetsfrågor för att hjälpa er att tillämpa detta i er organisation

Fler programpunkter släpps inom kort!

 

Praktisk information

När: 16 mars 2021 kl. 10-15

Var: Bryggarsalen i Stockholm eller livestream

Norrtullsgatan 12 N, hörnet Frejgatan 

T-bana Odenplan

Prisinformation

I bokningen ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Det är begränsat antal bokningsbara platser för att delta fysiskt på plats. Möjlighet till att följa konferensen via livestream finns. 

28 oktober 2020 – 30 november 2020 

Pris: 3995kr  

 

1 december 2020 – 31 december 2020 

Pris: 4495kr 

 

1 januari 2021 – 16 mars 2021 

Pris: 5495 

Vid eventuella frågor eller för hjälp med bokning är du varmt välkommen att kontakta kristin.albinsson@framtidsverket.com

Information om bokning 

Alla priser är exkl. moms. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas inom samma organisation. Vi skickar faktura senast 30 dagar efter bokning. Vi reserverar oss för förändringar i programmet och möjlighet att ställa in planerad konferens.

Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Namnlöst-12.png
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

Org.nummer 556887-0611