ATTRAKTIV ARBETSGIVARE

ALLT BÖRJAR INTERNT

Genom skräddarsydda insatser och lösningar kan våra konsulter hjälpa er organisation att identifiera och påverka bilden av er som attraktiv arbetsgivare. Vi skapar kreativa koncept som hjälper er att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens både på kort och lång sikt. Våra konsulter är experter på offentliga aktörers arbetsgivarvarumärke och anpassar alltid våra tjänster efter era behov och utmaningar.  

Vi genomför genomlysningar, utvecklar ert arbetsgivarvarumärke, utformar traineeprogram och ambassadörsnätverk. Missa inte utbildningen Employer Branding  – Praktiska verktyg för offentlig sektordär Framtidsverkets VD Maria Högberg ger praktiska verktyg för att ni ska ha ett framgångsrikt arbetsgivarvarumärkesarbete.

VÅRA TJÄNSTER

Med vår unika mix av employer brandingkonsulter med kompetens inom HR, kommunikation och event skapar vi nytänkande koncept som stärker arbetsgivarvarumärket. Gemensamt för samtliga uppdrag är syftet att öka attraktionskraften för jobben inom offentlig sektor för att bibehålla och stärka Sveriges välfärd. 

Vi har även utvecklat Offentligsektor.nu – offentlig sektors digitala plattform för kompetensförsörjning.

 
 

KOMMUNIKATION

KOMMUNICERA FÖR STÖRRE SYFTE

Vi på Framtidsverket brinner för att kommunicera och driva offentlig sektor framåt. Vi har en stor bredd av kommunikationslösningar där vi skapar allt från PR-kampanjer, filmer, strategier, podcasts, sociala medier, layout och animationer – allt för ett större syfte. Vi skapar lösningar som hjälper er att nå ut med ert arbetsgivarvarumärke på ett resultatinriktat och nytänkande sätt för att stärka er attraktionskraft. Exempelvis har vi skapat Kommundirektörskampanjen för Kungsbacka kommun, som gav stor uppmärksamhet och spridning i media.

 

Vi är experter på offentlig sektor och för oss är det viktigt att skapa kommunikation som gör skillnad.

 

EVENT

EVENT MED SYFTE

Vi arrangerar ett stort antal event för att stärka och lyfta den offentliga sektorn varje år. Några av våra mest kända event är Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor, samt Framtidsgalanen kompetensutvecklande dag som lyfter medarbetarna och vardagshjältarna inom offentlig sektor. 

Vi skapar event som driver offentlig sektor framåt – läs mer och boka er plats på det event som passar ert syfte och behov. Våra projektledare och eventkoordinatorer utformar även skräddarsydda event specifikt för er organisation.

 
 
fg19_nylogo.png

NY DIGITAL SATSNING FÖR OFFENTLIG SEKTOR

Över en halv miljon människor behöver rekryteras till offentlig sektor fram till 2026 till följd av demografiska förändringar i samhället där vi blir fler både äldre och yngre, och dessutom står inför omfattande pensionsavgångar. Samtidigt visar studier att universitet- och högskolestudenter har låg kunskapsnivå om vilka karriärmöjligheter som finns inom offentlig sektor. 

Länge har det saknats en digital arena för offentlig sektor där arbetsgivare kan visa upp sig och

marknadsföra sig som arbetsgivare direkt mot framtidens professionella. Därför har Framtidsverket utvecklat offentligsektor.nu – offentlig sektors gemensamma plattform för kompetensförsörjning.

 

Våra varumärken

Stockholm

Linnégatan 87A
115 23 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Namnlöst-12.png
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

Org.nummer 556887-0611