Sofia Johansson

MÅLDRIVET HAR TAGIT HENNE TILL TOPPEN

Ingen utmaning är för stor för Sofia som gärna sätter målet mot de högsta bergen. Hon är en driven och nyfiken äventyrare som även har klättrat högt inom sin organisation. Sofia har en bakgrund som byggnadsingenjör och blev anställd på SISAB 2014 som byggnadsteknisk specialist och arbetade med byggteknisk rådgivning och utveckling inom området. SISAB är ett kommunalt ägt bolag som förvaltar skolor och förskolor inom Stockholms stad och är ett av Sveriges topp 10 största fastighetsbolag sett till yta.

Drivkraften att få vara med och bidra till goda miljöer för stadens barn och ungdomar finns kvar, men precis som i hennes intresse för bergsklättring kände hon att det fanns mer att utforska. I samband med en omorganisation fick Sofia möjlighet att starta upp arbetet och leda en av VD-stabens enheter

med fokus på verksamhetsutveckling. Det var ett stort hopp från hennes tidigare roll, men även en självklarhet för ledningen som sett Sofias driv för systematiskt och måldrivet arbete samt hennes passion för att få hennes egen yrkesroll att ge så stor utdelning som möjligt i organisationen.

Nu, två år senare, är Sofia chef för hela VD-staben och har därmed tagit över även den andra enheten som har fokus på kommunikation. Tack vare hennes driv och kompetens är hon även invald i ledningsgruppen. Men frågar du Sofia har arbetet med systematisk kvalitetsförbättring bara börjat. Därför är Sofia nominerad till Årets Karriär!

Chef VD-stab
SISAB- skolfastigheter i Stockholm AB

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se