Socionompodden

Vi har en fullt utrustad podcaststudio på Tulegatan 24 i Stockholm där ett flertal podcasts spelar in på regelbunden basis. En av huspoddarna är Socionompodden som drivs av socionomen och egenföretagaren Tina Karpin.

Uppdrag

Socionomen Tina Karpin har arbetat inom behandling för kvinnor med beroendeproblematik och som samordnare för Ambulatoriet i Malmö. Därefter arbetade hon flera år som barnavårdsutredare innan hon gick till privat verksamhet. Idag är hon egen företagare och driver företaget Social Resurs. Tina kom till oss med en idé om att starta upp en podcast som nyanserar bilden av socionomyrket. Hon hade i många år upplevt en frustration över bilden av socialt arbete i media och i den frustrationen föddes idén. Idén baseras i att lyfta de goda exemplen inom yrket som får för lite plats i det mediala bruset och det resulterade i en podd med många spännande medverkande.

Lösning

Vi hjälper kontinuerligt Tina med inspelning i vår podcaststudio på Tulegatan 24 i Stockholm och har även hjälpt till med redigering samt framtagande av jingel. 

 

Socionompodden finns Itunes, Acast och Spotify. Läs mer om podden på socionompodden.se.

.

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se