HYR PODCASTSTUDIO I STOCKHOLM

Går ni i tankarna på att starta podcast? Har ni redan en podcast men är i behov av en studio som har utrustning av riktigt bra ljudkvalité? Varmt välkommen att hyra in er på vår lättillgängliga studio i centrala Stockholm!

Scrolla ned för mer information

KOM IGÅNG MED PODCAST!

Går ni i tankar på att starta podcast men vet inte hur ni ska gå tillväga med det praktiska? Kanske har ni en nuvarande podcast men vill förbättra ljudkvalitén? Med vår fullt utrustade podcaststudio kan vi erbjuda lösningar för just er!

VI ERBJUDER ALLT FRÅN ENKOM LOKALUTHYRNING TILL HELHETSKONCEPT

Med vår fullt utrustade podcaststudio och erfarenhet erbjuder vi er allt från idéer och förslag, inspelning och redigering till vinjett, publicering och marknadsföringskoncept. Ni använder vår studio för inspelning och vi levererar en färdig slutprodukt redo att publiceras - enklet och smidigt! Om ni enbart är ute efter ny inspelningsstudio går det givetvis bra att hyra in sig i studion för enstaka tillfällen eller på löpande schema.  

INNAN

UNDER 

Vi hjälper er i idéarbetet och att ta fram ett koncept för just er verksamhet.

Vi hjälper er med inspelning och sköter all redigering av innehållet efter era önskemål.

EFTER

Vi tar fram publiceringslösningar så att podden blir tillgänglig för målgruppen och hjälper er med marknadsföringsarbetet.

OM STUDION

I den ljusa och fräscha studion finns sköna fotöljer, bord, tre mikrofoner och inspelning med externt ljudkort av hög klass som skapar ljud med bästa kvalité. Det går även bra att spela in ståendes. Studion finns på Framtidsverkets adress i lokala Stockholm. 

Hör av dig med dina tankar och önskemål så skapar vi något bra tillsammans!

Kontaktuppgifter: Elin Hagman, kommunikatör
elin@framtidsverket.com eller 072 586 13 61

VILL DU VETA MER?

PODDAR I STUDION

Hanni o Dani.png
Skärmavbild 2018-08-22 kl. 08.49.39.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 09.49.10.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 09.43.32.png

OM OSS PÅ FRAMTIDSVERKET

Framtidsverket har över 5 års erfarenhet av att skräddarsy event och kommunikation. Vi är en helhetsbyrå och kan hjälpa er att utforma olika event utifrån era förutsättningar. Vi har projektledare, marknadsförare, koordinatorer och kommunikatörer in-house och hjälper gärna till med allt från det lilla till det stora. 

 

EVENT

Vi arrangerar ett stort antal event varje år. Ett av våra mest kända event är Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Framtidsmässan anordnades för fjärde året i rad år 2017 och hade 60 utställare och 3000 besökare. Ett annat av våra största event är Framtidsgalan – en inspirationsdag för medarbetarna inom offentlig sektor. Framtidsgalan är en heldag fylld med inspiration på Oscarsteatern. Vi arrangerar även Varumärkeskonferensen för offentlig sektor, VMK, som är en årligt återkommande och välbesökt konferens om varumärkesprofilering. Utöver detta skräddarsyr vi även event, konferenser och kurser för olika verksamheter.

 

KOMMUNIKATION

Framtidsverkets kommunikationsavdelning kan hjälpa er att nå ut med ert arbetsgivarvarumärke och öka effekten av de insatser ni gör för att stärka organisationens attraktionskraft. Vi kan hjälpa till med strategi och produktion riktad mot både interna och externa målgrupper. Vi har exempelvis erfarenhet av att producera film, animationer, podcasts och sociala medier-strategier och vi skräddarsyr alltid lösningar efter era behov och mål.