HYR PODCASTSTUDIO I STOCKHOLM

Går ni i tankarna på att starta podcast? Har ni redan en podcast men är i behov av en studio som har utrustning av riktigt bra ljudkvalité? Varmt välkommen att hyra in er på vår lättillgängliga studio i centrala Stockholm!

Scrolla ned för mer information

KOM IGÅNG MED PODCAST!

Går ni i tankar på att starta podcast men vet inte hur ni ska gå tillväga med det praktiska? Kanske har ni en nuvarande podcast men vill förbättra ljudkvalitén? Med vår fullt utrustade podcaststudio kan vi erbjuda lösningar för just er!

Vi erbjuder allt från enkom lokaluthyrning till helhetskoncept

Med vår fullt utrustade podcaststudio och erfarenhet erbjuder vi er allt från idéer och förslag, inspelning och redigering till vinjett, publicering och marknadsföringskoncept. Ni använder vår studio för inspelning och vi levererar en färdig slutprodukt redo att publiceras - enklet och smidigt! Om ni enbart är ute efter ny inspelningsstudio går det givetvis bra att hyra in sig i studion för enstaka tillfällen eller på löpande schema.  

INNAN

UNDER 

Vi hjälper er i idéarbetet och att ta fram ett koncept för just er verksamhet.

Vi hjälper er med inspelning och sköter all redigering av innehållet efter era önskemål.

EFTER

Vi tar fram publiceringslösningar så att podden blir tillgänglig för målgruppen och hjälper er med marknadsföringsarbetet.

Om studion

I den ljusa och fräscha studion finns sköna fotöljer, bord, tre mikrofoner och inspelning med externt ljudkort av hög klass som skapar ljud med bästa kvalité. Det går även bra att spela in ståendes. Studion finns på Framtidsverkets adress i lokala Stockholm. 

Boka poddstudio, kontakt och frågor

Om du har några frågor, vill bolla idéer för ett projekt eller boka vår poddstudio är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kristin Albinsson, Projektchef Event

kristin.albinsson@framtidsverket.com

070 543 11 00

Några av poddarna som spelar in hos oss

Hanni o Dani.png
Skärmavbild 2018-08-22 kl. 08.49.39.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 09.49.10.png
Skärmavbild 2018-09-05 kl. 09.43.32.png
Tillbaka till Kommunikation