top of page
922A3178.JPG

FRAMTIDSGALAN 2023

EN STJÄRNSPÄCKAD GALA FÖR ATT LYFTA HJÄLTAR SOM ÅSTADKOMMIT EXTRAORDINÄRA INSATSER FÖR MÄNNISKOR OCH SAMHÄLLE

TACK FÖR ATT DU FINNS!

Du har kommit till denna sida för att någon i din professionella närhet har ansett att du gjort ett fantastiskt jobb. Tack för att du är med och gör Framtidsgalan möjlig. Här finner du mer information om Framtidsgalan och dess arrangör - Framtidsverket.

lFV.inje.png
FV.bg.rutapng.png

VAD HÄNDER NU?

Vi har tagit emot en nominering av dig till någon av årets priskategorier inför Framtidsgalan 2023. Dessa kategorier är:
 

  • ÅRETS HJÄLTE

  • ÅRETS LEDARE

  • ÅRETS TEAM

  • ÅRETS INSATS

 

Du som nominerad har fått möjlighet att svara på ett formulär med några frågor om dig som person och kring din nominering. Vi kommer nu gå igenom alla de nomineringar som kommit in för att besluta vilka som går vidare i processen. Då kommer vi att kontakta dig för en personlig intervju där du kommer få berätta mer om ditt arbete. Finalister i varje priskategori meddelas innan Framtidsgalan går av stapeln den 29 maj 2023, för att sedan få ta emot priset under fest, pompa och ståt! Självklart står vi för din biljett om du blir finalist. 

 

Känner du någon som borde få ett pris för sina insatser inom offentlig sektor? Välkommen in med en nominering du också!  

FV.bg.rutapng.png

FRAMTIDSGALAN 29 MAJ 2023

I år går Framtidsgalan av stapeln den 29 maj på anrika Ordenshuset i Stockholm, och anordnas både som ett fysiskt och digitalt evenemang, för att fler ska kunna ta del av galan.

 

Framtidsgalan är en dag av kunskap och inspiration - både från kända talare men även utifrån de fantastiska prestationer som lyfs upp från offentliga verksamheter rumtom i hela Sverige. Tanken är att ni ska lämna galan fyllda av energi, tankar och ideér som ni kan ta med er till er verksamhet för att förvalta och utveckla framåt. Kanske är det ni som tar emot ett pris nästa år? 

Fysiskt eller digitalt?

Framtidsgalan genomförs som ett hybridevent även i år, vilket innebär att du kan välja att vara där på plats eller att delta digitalt via vår virtuella plattform. 

UR TALARPROGRAMMET DEN 29 MAJ 2023

perlager.jpg

PÄR LAGER  

Pär Lager är författaren bakom Årets HR-bok 2022: Uppskill och Reskill. Hur gör vi lärande till en självklar del av vardagen på jobbet – och av livet i stort? Pär ger er en strategi i fem steg för hur man skapar en kultur av lärande.

ELEINE1.jpg

ELAINE EKSVÄRD
 

Elaine Eksvärd är en av landets mest efterfrågade retoriker och föreläsare och har utsetts till Årets talare. Under denna föreläsning delar hon med sig av sin verktygslåda för modern retorik - konsten att få andra att lyssna.

mats3.PNG

MATS WERNHEIM

Mats Wernheim är grundare till bland annat Jobbfestivalen med temat Mångfald och Inkludering, På Framtidsgalan talar Mats om just detta och hur man kan minska risken för diskriminering i arbetslivet.

lFV.inje.png
FV.logo.380x168.png
FV.bg.rutapng.png

VI ÄR FRAMTIDSVERKET

Framtidsverket är en brygga mellan studenter och arbetsliv där vi hjälper arbetsgivare att knyta kontakt med framtidens medarbetare.

 

Genom digitala event och nyskapande insatser bygger vi tillsammans med Sveriges offentliga sektor starka och attraktiva arbetsgivarvarumärken.

 

Sedan 2012 genomför vi några av Sveriges största mässor och event för offentlig sektor med kompetensförsörjning, nyskapande och hållbarhet som budord. Vår digitala plattform skapar nya möjligheter för såväl arbetssökande som arbetsgivare när det kommer till kompetensförsörjning och utveckling.

KATEGORIÄGARPARTNERS 2023

lFV.inje.png
Logo_Stockholm_genomskinlig.png
logo actea PNG.png
sigtuna png.png
fg22 årets ledare png.png
fg22 årets insats png.png
fg22 årets hjälte png.png
fg22 årets team png.png

NOMINERA DINA KOLLEGOR

 

 

Nu kan du nominera dina kollegor!

Tillsammans lyfter vi vardagshjältar inom offentlig sektor!

 

På Framtidsgalan har vi i sex års tid hyllat personer inom offentlig sektor som på olika sätt gör skillnad för andra. Bland de tidigare vinnarna på Framtidsgalan finns allt från lärare, akutsjuksköterskor till forskare och räddningstjänst. Känner du en person som alltid ger sitt allra bästa och inspirerar sina kollegor eller kanske en person vågar tänka nytt? En god ledare eller kanske en arbetsgrupp som verkligen lyfter varandra? Läs mer om varje kategori på nomineringsidan! 

 

 

lFV.inje.png
FINALISTER (HÖST 2022)
Nomineringa
bILJETTER
Talare
bottom of page