För att kunna erbjuda den bästa kompetensen finns vi där framtidens professionella finns – på universiteten. Vårt huvudsyfte är att vara länken till in till universiteten och belysa dig som kund gentemot framtidens professionella på deras egen hemmaplan.

 

Lärar- och socionommingel

På våra mingel bjuds arbetsgivare in för att hålla kortare inspirationsföreläsningar om aktuella ämnen inför antingen lärarstudenter eller socionomstudenter. I samband med föreläsningarna bjuds studenterna på en härlig lunchbuffé som följs åt av ett mingel där arbetsgivarna får möjlighet att träffa lärarstudenterna och berätta om sin organisation. Dessa mingel är ett perfekt tillfälle för arbetsgivare att visa upp vilka möjligheter de har att erbjuda inom sin organisation samtidigt som studenter får veta mer om sina valmöjligheter efter avslutade studier. 

Intresset för våra tidigare mingel har varit stort, både från arbetsgivare och studenter. Antal studenter per mingel brukar variera. Vissa mingel är mer intima med ungefär 40 studenter, medan flertalet andra mingel har över 100 studenter som föranmält sig via vår hemsida. 

Klara Blomqvist

 

070 275 59 66

klara@framtidsverket.com 

Student som vill gå på mingel?

Klicka här för att komma till anmälningssidan!

Vi kan verkligen rekommendera att vara med på Framtidsverkets Socionommingel. Det är proffsigt arrangerat och ger oss bra möjligheter att prata med studenter som verkligen är intresserade av hur det är att komma ut i arbetslivet efter examen

- Emelie Kihlgren HR-konsult Socialförvaltningen Linköpings kommun

Blandade bilder från tidigare genomföra inspirationsmingel

1/18

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se