REFERENSER.

Sedan starten 2012 har vi arbetat med över 250 organisationer inom offentlig sektor. Vi har ett brett tjänsteutbud, där vi kan bistå våra kunder med allt från mindre uppdrag, som foldrar och rekryteringsuppdrag via sociala medier, till större uppdrag som traineeprogrammet Stjärnfemman. Vi har även våra egna events; Framtidsgalan, Framtidsmässan och inspirationsmingel för lärar- och socionomstudenter. På den här sidan kan du se ett urval av uppdrag som vi utfört!

Några av våra kunder:
Två röster
om Framtidsverket

REFERENSCASE:

KOMMUNIKATION.

På kommunikationsavdelningen arbetar vi med stora och små uppdrag. Åt våra kunders räkning gör vi bland annat med sociala medier-uppdrag, filmproduktion och hela kommunikationskoncept vad gäller arbetsgivarvarumärke. Vi gör även  uppdrag såsom foldrar och fotografering.

Läs mer om några av våra kommunikationsuppdrag här nedan!

Animering

Hur fungerar egentligen en kommun? Den frågan såg Jönköpings kommun ett behov av att svara på i introduktionen av nya medarbetare. Den här filmen har vi på Framtidsverket producerat åt kommunen, som en del i ett större arbete med kommunens arbetsgivarvarumärke. 

Tidningen om dina karriärmöjligheter inom offentlig sektor

Vi publicerar tidningen Magasinet en gång om året. I tidningen blandas reportage om arbetsgivare inom den offentliga sektorn, tips och råd till studenter samt nöjesreportage. Här är några av de profiler som medverkat i Magasinet. 

Melissa Horn
Petter
Nour El Refai
The Royal Concept
Ellen Bergström
Kodjo Akolor
Silvana Iman
Alex och Sigge
Milad Mohammadi
Özz Nujen
Frida Boisen
Michel Issa

REFERENSCASE:

EVENT.

Vi genomför ett stort antal events per år. Våra två största events är Framtidsmässan och Framtidsgalan. Vi genomför även 2-3 större konferenser per år, som har fokus på aktuella ämnen inom offentlig sektor. Dessutom har vi tagit fram konceptet Inspirationsmingel, vilket är mötesplatser för lärar- socionom- och sjuksköterskestudenter och arbetsgivare inom offentlig sektor.

 

Läs mer om några av våra events här nedan!

Vi anordnar flertalet lärar- och socionommingel varje år. Genom våra mingel skapar vi en mötesplats för studenter och arbetsgivare. Vi vill vara länken mellan arbetsgivare och studenter och syftet med minglen är att inspirera studenter om deras karriärmöjligheter. 

Är du intresserad av att veta mer om kommande mingel?

Läs mer här!

1/5

1/11

Varje år anordnar vi ett antal konferenser för offentlig sektor. Vi bevakar ständigt sektorn för att ligga i framkant. Bland annat anordnar vi Varumärkeskonferensen, Stora studie- och yrkesvägledardagen, konferenser om integrationsarbete och varumärkesbyggande. 

Är du intresserad av att veta mer om kommande konferenser? Läs mer här!

EVENT

REFERENSCASE:

HR.

På Framtidsverket arbetar vi med rekryteringar och matchningar inom offentlig sektor. Vi hjälper arbetsgivare inom offentlig sektor med allt från ambassadörsutbildningar, arbete med storytelling till direktrekrytering. 

Läs mer nedan om traineeprogrammet Stjärnfemman som vi har utformat åt Landstinget Blekinge!

Traineeprogrammet Stjärnfemman

Ett stort återkommande uppdrag som vi utför är traineeprogrammet Stjärnfemman vid Landstinget Blekinge. Stjärnfemman är ett unikt traineeprogram. Behovet hos Landstinget Blekinge bestod i att många förknippar landsting med enbart jobb inom vård och omsorg medan man här var ute efter att nå ut till studenter med till exempel teknisk inriktning för att säkra kompetensförsörjningen. 

Varför sökte du till Stjärnfemman?

Oscar Sjöberg, civilingenjörsstudent Blekinge Tekniska högskola

 

"Jag sökte till Stjärnfemman för att jag såg det som en möjlighet, ett sätt för mig att utvecklas och lära mig nånting nytt. Jag var väldigt nyfiken på vad konceptet var för någonting."

Varför sökte du till Stjärnfemman?

Hanna Englund, student informationslogistik Linnéuniversitetet

 

"Jag visste inte riktigt vad Stjärnfemman var men när jag fick reda på att det var utbildning kombinerat med att man får insikt i arbetslivet tyckte jag att det passade bra. Det lät som en väldigt bra idé!"

HR

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se