VÄLKOMMEN TILL UTBILDNINGEN

EMPLOYER BRANDING – PRAKTISKA VERKTYG FÖR EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE!

Många arbetsgivare står inför stora kompetensförsörjningsutmaningar. För att möta dessa utmaningarna behövs ett kontinuerligt och strukturerat arbete med arbetsgivarvarumärket. På utbildningen Employer Branding – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare ges du praktiska verktyg för att ni ska kunna bedriva ett framgångsrikt arbetsgivarvarumärkesarbete i din organisation. 

Innehållsbild_hemsidan_utan_rutor.png
VAD OCH VARFÖR?
METODER 
INTERNT OCH EXTERNT
EMPLOYER BRANDING HISTORISKT
HUR SKA NI ARBETA? 
STEG FÖR STEG
RÄTT BUDSKAP 
NÅ ÖNSKAD MÅLGRUPP
SÅ KOMMER
NI IGÅNG 
ENKLA VERKTYG

Utbildningens upplägg

Del ett: Du får teoretiska inslag, praktiska arbetssätt och strategier för att ge dig en tydlig väg framåt i er organisations employer brandingarbete. 

Del två: Vilka historier har ni inom er organisation och hur ska ni få dem levande? Under en halvdag arbetar vi med hur organisationens arbetsgivarvarumärke kan stärkas genom storytelling. Du som deltagare får med dig hur du genom storytelling skapar emotionella band till önskad målgrupp samt hur storytelling skapar rikare innehåll i ert employer brandingarbete. Efter utbildningen kommer du att ha verktyg för att på ett pricksäkert sätt kunna lyfta de historier och ambassadörer som finns i din organisation, och i förlängningen stärka arbetsgivarvarumärket både internt och externt. Genom att använda storytelling som verktyg får organisationen marknadsföring som knyter an till mottagaren både emotionellt och logiskt. 

Varför ska du delta?

Ska ni eller har ni börjat arbeta med employer branding och vill hitta rätt riktning i ert arbete med att bli en mer attraktiv arbetsgivare? Då är detta rätt för dig! Utbildningen Employer Branding – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare ger dig riktning i fortsatt arbete med arbetsgivarvarumärke och ger dig praktiska verktyg för ett vidare arbete. Du får med dig förutsättningar att bedriva ett strategiskt och operativt employer brandingarbete. Genom att även delta på storytellingfördjupningen får ni verktyg för att arbeta med ambassadörer från er egna organisation med syftet att visa upp er och attrahera ny kompetens.

Vem är du?

Utbildningen vänder sig till dig som ansvarar för eller arbetar med att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare inom organisationen. Utbildningen lämpar sig för verksamhetsledare som är strategiskt ansvariga och/eller direkt involverade i den operativa processen avseende kompetensförsörjning.

Exempelvis arbetar du inom  

  • HR

  • Kommunikation

  • Organisationsutveckling

  • Strategisk utveckling 

  • Ledande befattning

DELTAGARCITAT FRÅN EBP 2019 
"Kursledarna var mycket duktiga och gjorde ett proffsigt intryck! Kul med en utbildning som fungerar för både erfarna och de som just börjat tänka Employer branding. Super med alla erfarenhetsutbyten!"
DELTAGARCITAT FRÅN STORYTELLINGUTBILDNING 2018
"Bara att själva få känna på hur vi kan jobba med storytelling ute i vår organisation. Det gav många tankar att ta med hem"

Praktisk information

När: 22-23 september 2021

Var: Via livestream från vår digitala studio. Interaktion med kursledarna och de andra deltagarna är möjligt.

 

Del 1 – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare 

Heldagsutbildning med fokus på teori, strategi och praktiska arbetssätt

Inklusive rådgivning med kursledare 

6990 kr ex moms

 

Del 2 – Storytelling som verktyg

Halvdagsutbildning med fokus på storytelling

Inklusive rådgivning med kursledare

3990 kr ex moms

Båda delarna

Inklusive en timmas rådgivning med kursledare

9990 kr ex moms

Kontakt och biljettbokning

VD Elin Hölcke

elin.holcke@framtidsverket.com

070 479 03 44

För att boka är du välkommen att kontakta Elin Hölcke

eller använda formuläret nedan.

Utbildningens kursledare

Elin Hölcke arbetar som VD på Framtidsverket som arbetar med att utveckla organisationers arbetsgivarvarumärke och kommunikationsarbete på både operativ och strategisk nivå.

Klara Blomqvist arbetar som vice VD på Framtidsverket. Klara är även employer brandingkonsult och har erfarenhet av arbetsgivarvarumärkesarbete, organisationsutveckling och är en van föreläsare för offentlig sektor. 

 

EBP utan offentlig sektor.png

Information om bokning:

Alla priser är exkl. moms. Om du får förhinder och inte kan delta kan du överlåta din plats till en kollega. Vi skickar faktura senast 30 dagar efter bokning. Vi reserverar oss för förändringar i programmet och möjlighet att ställa in planerad utbildning.