Offentliga arbetsgivare står inför stora kompetensförsörjningsutmaningar. För att möta dessa utmaningarna behövs ett kontinuerligt och strukturerat arbete med arbetsgivarvarumärket. På heldagsutbildningen Employer Branding – Praktiska verktyg för offentlig sektor ges du praktiska verktyg för att ni ska kunna bedriva ett framgångsrikt arbetsgivarvarumärkesarbete i din organisation. Efter höstens succé lägger vi till ytterligare en dag med fördjupning inom storytelling.

Varför ska du delta?

Ska ni eller har ni börjat arbeta med employer branding men vill hitta riktning och hur ni ska arbeta för att vidareutvecklas och bli en mer attraktiv arbetsgivare? Då är detta rätt för dig! Utbildningen Employer Branding – praktiska verktyg för offentlig sektor ger dig riktning i fortsatt arbete med arbetsgivarvarumärke och ger dig praktiska verktyg. Med dig från utbildningen får du förutsättningar för att bedriva ett strategiskt och operativt employer brandingarbete. Genom att även delta på storytellingfördjupningen får ni verktyg för att arbeta med ambassadörer från er egna organisation med syftet att visa upp er och attrahera ny kompetens. 

Vem är du?

Du arbetar inom HR, kommunikation, organisationsutveckling, strateg eller i ledande befattning inom en offentlig organisation.​

 

Utbildningens upplägg

Dag ett: Du får teoretiska inslag, praktiska arbetssätt och strategier för att ge dig en tydlig väg framåt i er organisations employer brandingarbete. Utbildningen är exklusiv med begränsat antal platser för kvalitativt arbete och för att kunna anpassa utbildningen utifrån din organisations specifika behov.

Deltagarcitat från EBP 2019:

"Maria och Klara var mycket duktiga och gjorde ett proffsigt intryck! Kul med en utbildning som fungerar för både erfarna och de som just börjat tänka Employer Branding! Super med alla erfarenhetsutbyten!"

 

 

Dag två: Vilka historier har ni i er organisation och hur ska ni få de levande? Under en halvdag arbetar vi med hur organisationens arbetsgivarvarumärke kan stärkas genom storytelling. Du som deltagare får med dig hur du genom storytelling skapar emotionella band till önskad målgrupp samt hur storytelling skapar rikare innehåll i ert employer branding arbete. Efter dagen ska du ha verktyg för att på ett pricksäkert sätt kunna lyfta de historier och ambassadörer som finns i din organisation, och i förlängningen stärka arbetsgivarvarumärket både internt och externt.

Deltagarcitat från storytellingutbildning 2018:

"Bra att själva få känna på hur vi kan jobba med storytelling ute i organisationen, gav mycket tankar med hem."

 

 

 

 

 

 

Praktisk information

 

När:12-13 maj 2019

Tid: 12 maj: 09:00-16:00

       13 maj: 09:00-12:00

Var: Stockholm

Pris: 6990 kr ex moms för EBP och 9990 kr ex moms för båda dagarna

Vid frågor kontakta projektledare Mikaela.karlstrom@framtidsverket.com

Kursledare är Maria Högberg VD på Framtidsverket som arbetar med att utveckla organisationers arbetsgivarvarumärke och kommunikationsarbete på både operativ och strategisk nivå.

 

Kursledare Klara Blomqvist, Operativ chef på Framtidsverket. Klara är även employer brandingkonsult och har erfarenhet av arbetsgivarvarumärkesarbete, organisationsutveckling och är en van föreläsare för offentlig sektor. 

 

VARMT VÄLKOMMEN TILL EMPLOYER BRANDING PRAKTISKA VERKTYG FÖR OFFENTLIG SEKTOR!

Information om bokning:

Alla priser är exkl. moms. Om du får förhinder och inte kan deltaga kan du överlåta din plats till en kollega. Vi skickar faktura senast 30 dagar efter bokning. Vi reserverar oss för förändringar i programmet och möjlighet att ställa in planerad utbildning.  

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se