VARMT VÄLKOMMEN TILL

EMPLOYER BRANDING PRAKTISKA VERKTYG FÖR EN ATTRAKTIV ARBETSGIVARE!

Många arbetsgivare står inför stora kompetensförsörjningsutmaningar. För att möta dessa utmaningarna behövs ett kontinuerligt och strukturerat arbete med arbetsgivarvarumärket. På heldagsutbildningen Employer Branding – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare ges du praktiska verktyg för att ni ska kunna bedriva ett framgångsrikt arbetsgivarvarumärkesarbete i din organisation. 

Utbildningens upplägg

Dag ett: Du får teoretiska inslag, praktiska arbetssätt och strategier för att ge dig en tydlig väg framåt i er organisations employer brandingarbete. Utbildningen är exklusiv med begränsat antal platser för kvalitativt arbete och för att kunna anpassa utbildningen utifrån din organisations specifika behov.

Dag två: Vilka historier har ni inom er organisation och hur ska ni få dem levande? Under en halvdag arbetar vi med hur organisationens arbetsgivarvarumärke kan stärkas genom storytelling. Du som deltagare får med dig hur du genom storytelling skapar emotionella band till önskad målgrupp samt hur storytelling skapar rikare innehåll i ert employer brandingarbete. Efter dagen kommer du att ha verktyg för att på ett pricksäkert sätt kunna lyfta de historier och ambassadörer som finns i din organisation, och i förlängningen stärka arbetsgivarvarumärket både internt och externt. Genom att använda storytelling som verktyg får organisationen marknadsföring som knyter an till mottagaren både emotionellt och logiskt. 

Varför ska du delta?

Ska ni eller har ni börjat arbeta med employer branding och vill hitta rätt riktning i ert arbete med att bli en mer attraktiv arbetsgivare? Då är detta rätt för dig! Utbildningen Employer Branding – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare ger dig riktning i fortsatt arbete med arbetsgivarvarumärke och ger dig praktiska verktyg för ett vidare arbete. Med dig från utbildningen får du förutsättningar att bedriva ett strategiskt och operativt employer brandingarbete. Genom att även delta på storytellingfördjupningen får ni verktyg för att arbeta med ambassadörer från er egna organisation med syftet att visa upp er och attrahera ny kompetens

Vem är du?

Kursen vänder sig till dig som ansvarar för eller arbetar med att attrahera, utveckla och behålla rätt medarbetare inom organisationen. Kursen lämpar sig för verksamhetsledare som är strategiskt ansvariga och/eller direkt involverade i den operativa processen avseende kompetensförsörjning.

Exempelvis arbetar du inom  

 

  • HR

  • Kommunikation

  • Organisationsutveckling

  • Strategisk utveckling 

  • Ledande befattning

Praktisk information

Utbildning sker i Stockholm och är uppdelad på två dagar. Ni väljer om ni vill delta vid båda tillfällena eller enbart ett.

 

12 maj kl. 09:00-16:00 – Praktiska verktyg för en attraktiv arbetsgivare 

Heldagsutbildning med fokus på teori, strategi och praktiska arbetssätt

 

13 maj kl. 09:00-12:00 – Storytelling som verktyg

Halvdagsutbildning med fokus på storytelling

Prisinformation

Endast den 12 maj

6990 kr ex moms

Både den 12 och 13 maj

9990 kr ex moms 

 

Kontakt och biljettbokning

Projektledare Mikaela Karlström

Mikaela.karlstrom@framtidsverket.com

070 287 11 38

För att boka plats är du välkommen att kontakta Mikaela Karlström

eller använda formuläret nedan.

Utbildningens kursledare

Maria Högberg arbetar som vd på Framtidsverket som arbetar med att utveckla organisationers arbetsgivarvarumärke och kommunikationsarbete på både operativ och strategisk nivå.

Klara Blomqvist arbetar som operativ chef på Framtidsverket. Klara är även employer brandingkonsult och har erfarenhet av arbetsgivarvarumärkesarbete, organisationsutveckling och är en van föreläsare för offentlig sektor. 

 

Information om bokning:

Alla priser är exkl. moms. Om du får förhinder och inte kan deltaga kan du överlåta din plats till en kollega. Vi skickar faktura senast 30 dagar efter bokning. Vi reserverar oss för förändringar i programmet och möjlighet att ställa in planerad utbildning.  

Stockholm

Tulegatan 24
113 53 Stockholm

Göteborg

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

Fakturaadress:

Framtidsverket AB

Kund-id LKH 1780

FE 108

105 69 Stockholm

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Namnlöst-12.png

Org.nummer 556887-0611

Logotyp_vit.png

Framtidsverket är partner med och stödjer den ideella barnrättsorganisationen Majblomman. Läs mer om deras arbete på majblomman.se