På denna sida anmäler du dig till 

Vi på Framtidsverket arbetar med att nyansera jobben inom offentlig sektor. Det väntas stora pensionsavgångar inom offentlig sektor då över en halv miljon människor kommer att gå i pension fram till 2025. Framtidsverkets vision är att studenter och nyutexaminerade ska känna till sina karriärmöjligheter inom offentlig sektor - och det är just därför vi anordnar denna typ av evenemang för studenter!

Varje år arrangerar vi flertalet olika evenemang för studenter med olika inriktningar. Bland annat arrangerar vi Framtidsmässan - Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor, som varje år besöks av tusentals studenter. 

Socionom-, ingenjör-, lärar- och sjuksköterskestudenter är en väldigt attraktiv målgrupp för arbetsgivare inom offentlig sektor. Därför anordnar vi nu Inspirationsmingel för dessa målgrupper! Här bjuds du som student på gratis lunch, får lyssna till inspirerande och kompetensutvecklande föreläsningar och träffa arbetsgivare. Detta är en superbra möjlighet för dig att knyta kontakter inför arbetslivet eller praktikperioder samt inspireras av vilka möjligheter som finns för just ditt yrke! Varmt välkommen!

 

Inspirationsmingel är självklart GRATIS för dig som student!

Kommande Inspirationsmingel HT 2019
Inspirationsmingel för Socionomstudenter i Uppsala
När: 3 december kl. 12.15-14.30
Var: Sal IV i Universitetshuset på Biskopsgatan
Anmäl dig genom att klicka på länken nedan eller mejla namn och eventuella allergier till info@framtidsverket.com så hjälper vi dig!