EVENTARRANGÖR I ALMEDALEN

Ska er organisation till Almedalen? Vi hjälper er att arrangera ert event med allt från idé till lokal och genomförande. Anordna ert seminarium, mingel, föreläsning eller annat evenemang på en mycket attraktiv adress mitt i centrala Visby!

Scrolla ned för mer information

UNIK PLATS I VISBY

Mitt i Visby innerstad löper Hästgatan - en av de stora huvudgatorna som alla besökare förr eller senare passerar på väg från Hamnen och Almedalen till Stora torget eller Östercentrum. Platsen kan anpassas för både små och stora lösningar och rymmer allt från 40 till 400 personer. Det är mycket enkelt för besökare att hitta till adressen och det går att anordna aktiviteter på både dag- och kvällstid samt oavsett väder och vind. 

VI ERBJUDER ALLT FRÅN ENKOM LOKALUTHYRNING TILL HELHETSKONCEPT

Framtidsverket är en helhetsbyrå och vi kan hjälpa er att utforma ert event utifrån era förutsättningar på en av de mest attraktiva adresserna i centrala Visby. Vi har projektledare, marknadsförare, koordinatorer och kommunikatörer in-house och hjälper därför gärna till med allt från det lilla till det stora. Vi erbjuder allt från enklare lösningar, exempelvis enkom lokaluthyrning, till större helhetslösningar som exempelvis kan innefatta strategiarbete kring innehåll och marknadsföring eller praktiska omständigheter såsom catering, eventpersonal, fotografering eller eventfilmproduktion.

OM HÄSTGATAN 12

Lokaler: Trädgård med tältmöjlighet samt en seminarielokal

Passar till: Mingel, föreläsning, seminarie, privat evenemang, öppet seminarie

Antal personer i seminarielokalen: 40 personer biosittning eller mingel med ståbord

Antal personer i tältet: 80 personer biosittning eller mingel med ståbord

Antal personer i trädgården: ca 400 personer till mingel eller seminarier

Adress: Hästgatan 12

Pris: Offert

Hör av dig med dina tankar och önskemål så skapar vi något bra tillsammans!

Kontaktuppgifter: Sara Hellblom
sara.hellblom@framtidsverket.com eller 076 641 03 55

file1-3
file-3
file2-3
file-4
file1-2
file3-2
file4
file3-1

OLIKA LÖSNINGAR PÅ HÄSTGATAN 12

Mitt i centrala Visby på Hästgatan 12 ligger entrén till trädgården och cafét. Entrén mot gatan är stor och öppnar välkomnande upp in till trädgården. Det är en stor dubbelport i ett plank med möjlighet att sätta upp stora reklambanderoller mot Hästgatan.

Trädgården

Trädgården är avskild och mysig, en perfekt plats att bjuda in till seminarier, utställare eller kvällsmingel. Trädgården är avgränsad av en vacker klint i bakkant och murar mot grannar och gatan. Husväggen ned mot backen är en mycket bra plats för en reklamskylt som syns väl långt ner i backen när man är på väg upp från Almedalen. På innergården finns flera små platser där man kan möta sina kunder i en personligare och lugnare miljö. Under det stora valnötsträdet finns en stor trätrall som ansluter till tältet. Perfekt plats för exempelvis kvällsmingel eller utställare dagtid. Den väl avgränsade trädgården medför att det är enkelt att anordna mingel med inbjudna gäster. Tidigare år har mingel hållits för ca 400-600 gäster. 

Tältmöjligheter

I trädgården om ca 900kvm finns tält om 8x12 meter. Med plats för upp till 80 personer sittande. Här kan ni anordna föreläsningar, seminarier, gruppdiskussioner, workshop eller mingel. Bara fantasin sätter gränser och vi hjälper gärna till att utforma ert evenemang och göra avtryck på plats i Almedalen.

Seminarielokal

På bottenvåningen finns en seminarielokal i genuin medeltidsstil med valv och stengolv. Här kan ni ha tillställningar för upp till ca 40 personer, så som seminarier, företagsfrukostar, möten, luncher eller mindre mingel. Till lokalen finns två ingångar - en direkt från gatan och en från trädgården.

 

OM OSS PÅ FRAMTIDSVERKET

Framtidsverket har över 5 års erfarenhet av att skräddarsy event och kommunikation. Vi är en helhetsbyrå och kan hjälpa er att utforma olika event utifrån era förutsättningar. Vi har projektledare, marknadsförare, koordinatorer och kommunikatörer in-house och hjälper gärna till med allt från det lilla till det stora. Vårt seminarium #framtidstorget och vår medverkan i Almedalen 2017 blev nominerat till priset "Hetast i Almedalen", läs mer om det här. Hör av dig med dina tankar och önskemål så skapar vi något bra tillsammans.

 

EVENT

Vi arrangerar ett stort antal event varje år. Ett av våra mest kända event är Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Framtidsmässan anordnades för femte året i rad i Stockholm under 2018 och hade 60 utställare och 3000 besökare. Dessutom anordnades Framtidsmässan för första gången i Göteborg under samma år, där över 4000 studenter hämtade ut biljett och mässan hamnade dagen efter på förstasidan av Göteborgs-Posten. Ett annat av våra stora event är Framtidsgalan – en inspirationsdag för medarbetarna inom offentlig sektor. Framtidsgalan är en heldag fylld med inspiration på Oscarsteatern. Vi arrangerar även Varumärkeskonferensen för offentlig sektor, VMK, som är en årligt återkommande och välbesökt konferens om varumärkesprofilering. Utöver detta skräddarsyr vi även event, konferenser och kurser för olika verksamheter.

 

KOMMUNIKATION

Framtidsverkets kommunikationsavdelning kan hjälpa er att nå ut med ert arbetsgivarvarumärke och öka effekten av de insatser ni gör för att stärka organisationens attraktionskraft. Vi kan hjälpa till med strategi och produktion riktad mot både interna och externa målgrupper. Vi har exempelvis erfarenhet av att producera film, animationer, podcasts och sociala medier-strategier och vi skräddarsyr alltid lösningar efter era behov och mål.

Tillbaka till Event